Erasmus+

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija

u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru akademske godine 2024./2025. 

Sve mobilnosti u okviru ovog Natječaja mogu se ostvariti od 1.1.2025. do 30.9.2025. Najkraće trajanje standardne (fizičke) studentske mobilnosti je 2 mjeseca, a na Natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti svih godina i razina studija. 

 

Student prijavu za Erasmus+ studij i dodjelu dodatne potpore za studente s manje mogućnosti ispunjava putem istog on-line prijavnog obrasca koji se nalazi u vezanim dokumentima Natječaja.

U on-line obrascu student može odabrati najmanje dvije, a najviše tri visokoškolske institucije kao moguća odredišta mobilnosti.

 

U on-line prijavnom obrascu student prilaže sljedeću natječajnu dokumentaciju:

  1. Životopis na engleskom jeziku (na Europass CV obrascu na engleskom jeziku)
  2. Prijepis dosadašnjih ocjena i ostvarenih ECTS bodova sa svih razina studija ovjeren u referadi matične sastavnice na hrvatskom jeziku
  3. Pismo motivacije na engleskom jeziku (do 300 riječi), vlastoručno potpisano
  4. Dokaz o znanju stranog jezika (potvrda škole stranih jezika ukoliko je student posjeduje ili potvrda koja je razvidna iz prijepisa ocjena ili svjedodžbi srednje škole)
  5. Dodatne potvrde koje se ocjenjuju prema dodatnim kriterijima sastavnice (npr. potvrde o radnom iskustvu, volontiranju itd.)
  6. Potrebno provjeriti dodatne kriterije svoje sastavnice koji su dostupni u vezanim dokumentima Natječaja i priložiti potvrde za navedene kriterije
  7. Izjava uz prijavu za dodatnu potporu za studente s manje mogućnosti (studenti koji se prijavljuju za dodatnu potporu kao studenti s manje mogućnosti dužni su ispuniti i potpisati ovu Izjavu)
  8. Prijavna dokumentacija za dodatnu potporu za studente s manje mogućnosti (sukladno uvjetima navedenima u tekstu Natječaja studenti koji se prijavljuju za dodatnu potporu dužni su priložiti svu traženu dokumentaciju za jednu odabranu kategoriju studenata s manje mogućnosti)
  9. Izjava o članovima zajedničkog kućanstva (studenti koji se prijavljuju za dodatnu potporu kao studenti nižeg socioekonomskog statusa dužni su ispuniti i potpisati ovu Izjavu)
  10. Privola za objavu/slanje podataka 

 

Rok za podnošenje prijava je 10. rujna 2024. Datumom prijave smatra se datum podnošenja on-line prijavnog obrasca. 

 

Napomena:  Uz online prijavu, svu natječajnu dokumentaciju potrebno je također donijeti osobno ili poslati preporučenom poštom na adresu:

Sveučilište u Splitu

Odjel za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju

Sinjska 2, 3. kat, 21000 Split

s naznakom: za Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru akademske godine 2024./2025. 

Više informacija dostupno na poveznici.

 

Pin It