4. Kvalitetno obrazovanje, 17. Partnerstvom do ciljeva
ERA SHUTTLE

Sveučilište u Splitu sa zadovoljstvom poziva zaposlenike i istraživače Sveučilišta i njegovih sastavnica na sudjelovanje u prvoj ljetnoj školi ERA SHUTTLE projekta koja će se održati od 9. do 13. rujna 2024. godine u UNIST Tehnološkom parku.

Projekt ERA SHUTTLE je financiran iz programa Obzor Europa te ima za cilj razvoj karijere i jačanje kompetencija istraživača, znanstveno-potpornog osoblja i stručnjaka za transfer tehnologije. Petodnevni program obuhvaća niz radionica koje uključuju korištenje umjetne inteligencije za povećanje produktivnosti, načine financiranja istraživanja, transfer tehnologije, intelektualno vlasništvo, inovacije i poduzetništvo. Predavači su stručnjaci iz renomiranih udruženja za transfer tehnologije poput Steinbeis-a iz Njemačke, ASTP-a iz  Nizozemske, te konzorcija europskih istraživačkih infrastruktura CERIC-ERIC iz Italije.
Sudjelovanje je besplatno za sve zaposlenike Sveučilišta u Splitu.
Broj sudionika je ograničen, a prijave su otvorene do 24. srpnja 2024. godine putem poveznice https://forms.gle/coxgduaDHAUToSsz8.
Više informacija o događanju možete pronaći u pozivu i programu u prilogu te na web stranici projekta https://erashuttle.eu/events/.
Pin It