Na temelju članka 21. st. 16. Statuta KBF-a te prijedloga Povjerenstva za natječaje, Fakultetsko vijeće Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu s jednoglasno je donijelo ODLUKU

Doc. dr. sc. Mirjana Pinezić izabire se na radno mjesto docenta pri Katedri moralne teologije Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Obrazloženje

Na Desetoj redovitoj sjednici Fakultetskog vijeća Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu ak. god. 2022./2023. održanoj 7. rujna 2023. dekan Fakulteta, izv. prof. dr. sc. Šimun Bilokapić, napomenuo je da je među materijalima za sjednicu, članovima Fakultetskog vijeća dostavljeno je Izvješće o prijavi na natječaj za radno mjesto docenta pri Katedri moralne teologije koje je donijelo Povjerenstvo za natječaje KBF-a u Splitu. Na raspisani natječaj kao jedini kandidat prijavila se doc. dr. sc. Mirjana Pinezić. Nakon pregleda priložene dokumentacije i konzultacije s Pravnom službom Fakulteta, Povjerenstvo je ustanovilo da kandidatkinja doc. dr. sc. Mirjana Pinezić ispunja sve natječajem propisane uvjete, te preporučuje Fakultetskom vijeću da se doc. dr. sc. Mirjana Pinezić primi na radno mjesto docenta pri Katedri moralne teologije KBF-a u Splitu, stoga je riješeno kao u izreci ove Odluke.

Split, 7. rujna 2023.

Dekan KBF-a: Izv. prof. dr. sc. Šimun Bilokapić

KLASA: 029-06/23-06/00001
UR.BROJ: 2181-203-02-01-23-0093

Pin It